top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

Random este a Körúton

Beülök szemlélőként. Laza csütörtök este. Körút. Mindenki által ismert, felkapott Klub. A Zene adott, már javában megy a veretős tuctuc.

A pasikon a basic ing, farmer, így itt a cipő az igazán árulkodó; a pultnál, pedig a kéz (Sokat elárul, hogy az mennyire ápolt). A lányok még nem érkeztek meg. Egyrészt, mert nem mindenkinél játszik a "csütörtök az új szombat" másrészt, pedig ilyen korai órán még készülődnek, alapoznak és ez adja, hogy számuk nagyon erősen meg van csappanva a pasikéhoz képest. Akik viszont itt vannak azok olyan szinten beállva, hogy az anyjuk nem vállalná fel őket.

A csajoknál 10ből 8 esetében: vasalt haj, Nike cipő, csípő nadrág, crop top. Tökéletesen tükrözik az aktuális havi Glamour-Joy-Marie Claire combo „A kevesebb néha több” félreértelmezett egységét, mert valahogy nem az általuk (valószínűleg) elérni kívánt ’Becsüljetek férfiak!’ mondat jön át. Talán mert az egész szerelés kb annyi anyagból áll, amiből rajtam a hosszú szárú csizma egyik fele... Hova is vannak az ilyen lányok kiakadva, hogy csak arra kellenek? Persze, amikor más sem árad belőlük, mint a kétségbeesett sex- és figyelemhiány. A búgómacska közelében sincs annak, amit ezek a lányok 20 perc alatt letolnak a parketten. Egy tekergőzés itt, egy tekergőzés ott és utána felbátorodnak, hogy kihasználják a - pasik nagy örömére - felállított fémrúd előnyeit. De nem ám amolyan sexy és vonzó formában, hanem a "mi a szar?!?" kategória utolsó vonulatait is kiaknázva. Ritmusérzék 0, de ez senkit nem állít meg: Sem a lányt a vonaglástól, sem a pasit a nyálcsurgatástól.

Nézek ki a kis fejemből, ítélkezem itt a messzi asztalmögé bújás biztonságából. És megvolt az első táncfelkérésem. Pedig látszik rajtam, hogy nehézsúlyú amolyan "High-Class Bitch" emblémás vagyok - és mégis, van az a bátor. Megköszöntem, udvariasan elutasítottam és röviden megdícsértem, hogy jó dolog az, hogy le mert szólítani. Nem kell, hogy az elutasítás a lelkéig hasson egy pasinak. Valószínű, mint egy aranyhalnak, csak a következő 3 képkockáig van a fejében a beszélgetésünk, de akkor is meg merte lépni. Ez becsülendő.

Szóval mit is lehet egy ilyen helyen találni a bacik es a vizezett piák mellett? Azt az őszinte és felemelő érzést, mikor Nicki Minaj és David Guetta dübörög a vénáidban. Van az a pia, ami elfeledtet mindent. Pia, ami megszépít férfit, nőt, helyzetet, de ez a tüneti kezelés pont a másnapi kijózanodásig segít jól lenni. Viszont addig kikapcsol. Addig más térben, időben élsz és mozogsz. Addig végre te vagy a lényeg, a prioritás.

És már ki is szúrt. Látom rajta, hogy, mint cápa a csóró gumikacsát környékez meg Ő, a 40+-os pasi. Megáll, a falnak támaszkodik, mosolyog és bámul. Nem tudok közömbösebb arcot vágni és erősebben fohászkodni, hogy térjen el az első lehetőségnél jobbra. Igazából egyikünknek sem hiányzik, a kínos elutasítalak érzés. Pedig valóban jó embernek tűnik. Kedves, irányítható pasi. Nem kihívás, nem érdekes. Ezt az aranyos, önbizalomhiánytól messze bűzlő típust egy hét alatt lehet lelkileg teljesen taccsra vágni. Nem azért, mert cél bántani, hanem, mert annyira ki van éhezve. Kiéhezve egyrészt a 3FP-re (friss, feszes, fiatal pipi) másrészt kiéhezve az érzelmi biztonságra. Nem törvényszerű, de ennyi idősen sanszos, hogy túl van már legalább 2 földrezuhanós kapcsolaton, vagy akár házasságon, amiből adódik, hogy van kismillió oka, hogy végre egy dögös bögyöst vigyen a haverok elé/facebookra mutiba. Tehát elegendő lenne ötször beszélni vele messengeren, hogy érezze: nyeregben van az oltárhoz vezető lovon, de minimum jó úton a lábaid közé.

Belibeg az angyalarcú is. A Disney mesék hercege. Cirkál a parketten. Meg-megáll, míg felméri egy-egy lány külső adottságait. Keresi az esti csoda megtestesítőjét, hogy kiélvezve a következő órák varázsát másnap előről kezdhesse a folyamatot.

És az örök kedvenceim: a MILF-ek. Többnyire az ILF nélkül. Ezek azok a cuki nőcik, akiknek az élettapasztalatából egy óra alatt átadott tudás az értékrended teljes felrúgásával egyenlő. A gond ott van, hogy az általuk meg és kiismert férfi már egy megváltozott társadalmi rendben működik, a korábbitól eltérő szabályok szerint, amihez ez, a korábban hasznos és elsajátított tudás már kevés. Új dráma új megoldást kíván alapon működik a rendszer, így az Ő becses előtapasztaltuk, már inkább csak a jó storyk miatt hallgatható, mint bevett metódusnak számító „tananyag”.

És ekkor betévednek a (45+) külföldi pasik. Öltöny, széles mosoly, egyet jobbra egyet balra tipegő „leszarommitgondolnak” életérzés. Az, amit mindenkinek éreznie kellene. A jelenben lenni és megélni a pillanatot nem tartva attól, hogy mások mit szólnak majd. Ez az őszinte boldogság. Amit mindenki keres, de ha előttünk van is nehezen vesszük észre. Ezen gondolat mentén felállok és magabiztos léptekkel török utat a parkett közepére, hogy átadjam minden kis sejtem a ritmusnak és másnap kialvatlan fejjel a kávémat szürcsölve az járjon a fejemben, hogy igen, ma is éltem!

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page