top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

Harapod a küszöböt, de nem írsz

Olyan világban élünk, ahol már nem meglepő, ha a nő kezdeményez. Túltolt érdekérvényesíteni vágyó emancipuncik hada mászkàl kint, akik éhezik a boldogságot és nem riadnak vissza attól, hogy kezükbe vegyék az irányítást, amikor úgy érzik a pasi kapacitása erre nem terjed ki.

De kicsapnám a stop táblát ezen csajszik céltudatos kis orra elé.

A pasinak ugyanis szüksége van arra, hogy érezze a vadászat okozta bizsergő érzést. Hogy ne csak azt a szerszámot markolhassa meg időről-időre, hanem téged is célba vehessen és űzhessen.Ha odadobod elé magad és még túlzásba is viszed annyira fogsz neki kelleni, hogy 1-2 éjszakát eltöltsön veled - khhhm benned - majd továbblép. Ahogy nekünk is feltűnik, ha a pasi hordozza az általunk lefekvés előtt imába-foglalt-igazi-férfi-értékrendet, úgy neki is feltűnik egy igazi Nő.

Kell neki, hogy férfinak érezhesse magát. Mi több, kell, hogy az egója is annak érezhesse magát. Kell, hogy tartsd magad, hogy ne érezze, hogy imádod az illatát, a hangját és a legkisebb rezdülését is. Felhúzod hát a cipzárat a cuki őzike jelmezeden és játszod a szereped.

Azonban az a srác, akit a stílusa és értékrendje miatt többre tartasz, mint mást; az, aki már-már súrolja a tökéletes pasi kategóriát, amibe eddig ilyen-olyan mondatokkal ha be is került valaki, hamar ki is esett; kedves, figyelmes, vicces, és ambiciózus, na az a pasi pont tudja is ezt magáról és az önbizalma erősen 2méter 30 fölött tartja a hiúságát. Ez a pasi izgalmas. Ez a pasi valami új.

Akarod, vágyod és ez betol egy nagyon komoly füstfelhőt a józan ítélóképességed elé. Itt cseszheted a racionális női gondolkodást, amit már csuklóból alkalmazol, mert kialakul az évekkel és a női terror finomhangolásával együtt. Itt ez nemcsak, hogy nem elég, de rutinos karmozdulattal húzhatod le a wc-n, mert ez kedvesem, a 100% figyelmet elváró egyed.

De mi is van pontosan a ki-ír-kinek, ki jelentkezik előbb játékkal? Merthát "az egyed" hozzá van szokva és komolyan el is várja, hogy ott csápolj körülötte 0-24 vagy üzikkel, vagy képekkel, vagy hívással, a lényeg, hogy mint a Balaton mellett nyáron a gumimatracot, megállás nélkül pumpáld az egóját. A többi kislány, ugyanis ezt a gyakorlatot ültette el a jólfésült kis fejében.

De kérdem én, ha te nem írsz, akkor ő képtelen kezébe venni a retkes kis telóját, - amit tudjuk, hogy még az árnyékszéken is világítás gyanánt használ - és írni vacak 2 sort, hogy "Hello-szia, Hogy vagy?"

Benned van, hogy bizisten elveszíted, ha nem írsz neki, mert nem írt. Látod, - mert mint egy kattos nézed - hogy mikor elérhető, hogy mikor postol, mert valóban Ő érdekel téged. És az a kis nyavalyás csak nem ír és csak nem keres. Erre mit csinálsz te, a kedves naiv copflis kislány? Kergeted az üzeneteiddel és tartod benne a Ma is király vagyok érzést? Neeeeem!

Drágám, harapod a küszöböt, de nem írsz neki! Kinyomod a netet és sportolsz egyet, de nem hívod fel. Megfőzöl előre egy hétre, de nem keresed. Mert ha a pasi őszintén téged akar, akkor nem egy SMS ára lesz az, ami visszatartja attól, hogy felvegye veled a kontaktot.

És már hallom is hőbörögni a férfi oldalt:"Miért?, Csak nekünk kéne írni?" Nem, nem csak nektek, de ahogy nem mi kérjük meg a ti kezeteket, úgy ezt a szerepet sem szeretnénk felcserélni. Hiszen akarjuk érezni, hogy aki mellettünk van, az Igazi Férfi!

És ha már ott tartunk lehet ezt így is felfogni: "Kösz Haver, hogy már az elején megmutattad, hogy nem vagyok Neked elég fontos és nagy pacsi, hogy nem pocsékoltad az időm!"

Mert egyet nem ért meg a Férfi és a kiscsoportos egója: Te egy jófej, kedves, aranyos, motivált Nő vagy. Ha Ő nem keres Téged, majd más fog.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page