top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

Ha meleg megeszi, ha meztelen megdugja

A csapból is az folyik, hogyan váltsunk egészséges életmódra. Hogyan járjunk edzőterembe, (ahol a pasik előszeretettel bámulják a fenekünk a falra szerelt tükörben) hogyan süssünk-főzzünk a legújabb trendek szerint,(használva azokat az alapanyagokat, amelyeknek sokszor a nevét sem hallottuk soha) vagy, hogy milyen módszerrel találhatjuk meg a lelki békénk (mintha az olyan könnyen menne agyfurkász nélkül…).

Teszik mindezt úgy, hogy szemléltetésként egy csini, agyonreklámozott celebet tolnak az arcunkba. Formás fenék, óriási mellek, hófehér fogak. Ismerős? – Hollywood, mintegy 50%-a, aki megkapta a „csillag-csomagot”. Ne értsetek félre, mindenkinek a saját dolga, hogy mit tesz az életével, de nem feltétlenül jó a kép, amit elénk tárnak, azzal a mottóval, hogy úgy leszel boldog és teljes, ha „több benned a műanyag, mint egy lego-gyárban”. Vegyük példának Kylie Jennert. Egy kis műtét itt-ott és máris övé a világ cirka 75 millió követővel. Ő az egyik legnépszerűbb tizenéves a bolygón, akinek a rajongói tábora epekedve várja, hogy aznap éppen milyen szinűre hányta össze a haját egy unikornis. Megkérdeztem a férfi ismerősöket, mi a véleményük róla. A válasz egy erőteljesen elfúló: „Megdugnám!” volt, kb az összes esetben. Akkor kérdés: Nekem, mint a Nőnek-,aki szeretné, ha szeretnék- meg kell műttetnem minden egyes porcikám, hogy valamilyen módon hasonlítsak az általam szimaptikusnak tartott x.y. sztárhoz, hogy valaha valaki akarjon tőlem valamit?

Dehogy! Hölgyeim, láttatok már valaha olyat, hogy éppen sexre került volna a sor, ott álltatok a pasival szemben, helyes kis fehérneműben, a cuki kis „Szexkapaszkódóitokkal” és emberünk végigmérve a portékát begyakorolt higgadtsággal közölte: „ Hú baszki, megy a buszom, de majd hívlak!” ? – Hát én sem. Ha meztelen, megdugja. És emiatt nem is bántjuk őket.

Sokat halljuk a mondást, miszerint „ A férfihez szívéhez a hasán keresztül vezet az út.” – ezen a mondaton felbuzdulva már nem egy ismerősömet láttam 3-4 fogásos vacsit görcsölve, vért, verítéket és könnyeket nem kímélve az Aktuális Pasi elé tálalni, aki pont annyira értékelte a gesztust a kapcsolatuk 3. hetében, mintha a csaj egy BIGMAC-et hozott volna neki a sarokról. A Férfinak az esik jól, ha törődsz vele, a többibe bele sem gondol… És teljesen természetes, hogy hanyatt vágná a fél világot, ha az hasonlítana egy Victoria's Secret modellre, vagy egy Kardashian-klán tagra, hiszen Ő is csak férfiból van. Ami viszont nem mindegy, az az, hogy ki mellett ébred szívesen, kiben bízik annyira, hogy megossza a gondolatait (!Azt ne várjuk, hogy az érzéseiről beszéljen. Ha ez a cél, akkor vegyél egy kiskutyát, az előbb fog kitálalni!), kivel nevet egy jót, vagy csinál közös programot.

Ismert Lady Gaga szám a legjobb arra, hogy szemléltessem, mi a VALÓSÁG, amit nem reklámoznak, mert akkor nem lenne mit megvetetniük velünk: …I’m beautiful in my way Cause God makes no mistake… A lényege, hogy Úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk. Ha valamit teszünk, legyen az: életmódváltás, edzés, fogyókúra, műtét, stb. – azt tegyük magunkért, a saját jólétünkért, a belső balanszunkért és ne a tipik Női motivációért: 1, A Pasinak, majd biztos jobban fogok kelleni így. 2, „XY csaj/„ősellenség” kicsapta magát a nyáron, akkor nekem is így kell kinéznem….” = Nőtárshoz mérem magam.

 (!jelzem, hogy másik Nővel versenyezni, az egyik legbutább dolog, hiszen mind egyediek vagyunk, és nekem nem rosszabb attól, hogy a másiknak jó - Segítsük egymást lányok!)

Legyen tehát a mérce az, hogy Te Szeresd Magad! A pasi megérzi, hogy milyen a kisugárzásod, rendben vagy-e a saját lelkeddel. Nem azt mondom, hogy a férfi kizárólag ösztönlény, de az biztos, hogy smink nélkül is leveheted a lábáról, ha azt az üzit fogja, hogy elégedett vagy magaddal.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page