top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

#Ex-Hercegem

7 hónappal ezelőtt egy Csernus Imre előadáson Imi a maga füstös, szeretjük-agresszív módján a közönség előtt kapott szét egy jóvágású, fiatal srácot. Hazaérve még aznap éjjel írtam egy blogbejegyzést a látottakról és kétségtelen, hogy a hangvétel meglehetősen erősre sikeredett. A cím: hogyan lett a Hercegből béka 25 perc alatt.

A sors fintora, hogy néhány hónappal később ezzel a fiatal férfival hozott össze az élet.

Nem is lehetett volna jobb a helyzet, hiszen Imre a hapsi minden negatívumát mintegy világító neon lámpával festette fel korábban. Úgy éreztem, végre egy hímnemű, aki abszolút nem lehet zsákbamacska. Mindamellett, hogy az "Ilyen nincs / Murphy" mondatok pörögtek a szitu felett, kíváncsi voltam a fiúra. Pláne a tény után, hogy nem menekült hanyatt-homlok a másik irányba, amikor a tudomására hoztam, hogy "Amúgy írtam rólad néhány hónapja". Majd megismertem és megtörtént: Beismertem mekkorát tévedtem. Nemcsak hogy béka nem volt, de azon pasik egyike, akire nem mondhatom hogy egy 'igazi állat'. Az az ember, aki mellett nem használtam a női praktikákat, a lelki terrort, a jól begyakorolt unikornis-rózsaszín arzenált, mert Ő másképpen volt "kihívás".

A Herceg, aki Megmutatta milyen, amikor egy FÉRFI igazán értékel egy NŐt. Azt, hogy az udvariasság még tényleg nem halt ki. Azt, hogy a tisztelet továbbra is valódi kincs. És azt, hogy igenis létezik mindaz a jó, amit titkon/nyíltan minden nő keres a pasikban.

Amellett, hogy rávilágított, hogy van értelme a céljainkért a végsőkig küzdeni, megingathatatlanul ültette el a gondolatot a fejemben, hogy az, amit negatívumként éltem meg magamban, valójában mekkora érték.

Hálás vagyok minden együtt töltött percért, minden elharapott nevetésért, minden "jófejkedésért" és minden közös emlékért. Minden álomért, amelyben én vagyok a First Lady, én vagyok a Törtető Cafka, az a NŐ, aki érdemes a koronára.

És ki tudja, talán egy másik időben, másik helyzetben, másik életben nem lesz "egy kis hiányérzetem".

Egy dolog, viszont kétségtelen:

Az a baj az ilyen hercegekkel, hogy olyan magasra teszik a lécet, hogy az utána következők mind csak békák lehetnek.

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page