top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

A sex ára és az a bizonyos ördögi kör

Elképesztő milyen szintre képesek egyes hapsik a Nőkkel szembeni tiszteletlenséget fejleszteni manapság. Az egyre gyakrabban kiábrándító és elfogadhatatlan stílus, aminek az élből elutasítása után a Nő felé irányuló üzenet a: "butapicsa, nem tudod miről maradsz le..." - Köszi, nem is szeretném! Hol romlanak el a jólnevelt, tiszteletteljes férfiak és hol válnak ekkora pöcsmackóvá? És kérdem én: Mi tettük ezt velük?

Példa Pál az egyik a sok száz Társkereső Kan közül, akinek becsípődése, hogy ő bizony addig nem létesít párkapcsolatot, amíg nem sexelt a lánnyal. Lévén, hogy szimpatikus volt a srác stílusra és külsőre is, nem dobtam ezután az általa jól begyakorolt mondat után, ami technikailag az 5. percben hangzott el.

Egy párkapcsolatot meghatároz a sex minősége, ezt nem vitatom, de hogy engem valaki sarokba szorítson, és kvázi kötelezővé tegye a sexet; ki kell ábrándítsam: nem vagyok összekeverendő az összes többi értékrend-mentes kislánnyal, aki tartva attól, hogy nem néz rá többet olyan pasi, – elköteleződéstől fosó kisfiú – mint Ő gyorsan ledobja a Hello Kittys bugyit és beadja a derekát.

Rengeteg ilyen hímnemű van, aki fordítva ül a lovon, de valljuk be őszintén ezek a srácok biztos Isten nem így lettek nevelve. De hol is van akkor a töréspont?

Számtalan nárcisztikus srác ismerősöm van, aki a tipik „én irányítom a csajt” gondolkodásmódot képviseli. Visszavezetve az élettörténetüket egy-egy elgyengült/részeg pillanatukban kiderült, hogy mind osztoznak egy közös ponton: Át lettek verve. A jófiú, a kedves, cuki, fiatal srác beleszeret „a lányba”, aki talán kicsit elérhetetlenebb, kicsit magabiztosabb, kicsit nőbb, mint a többi. A srác beleszeret, majd megtörténik a sérülés. Merthogy ez a típusú lány – a kezdetleges Nő - szereti a kihívást; a jófiú, pedig nem az. Egyszerűen nem hozza lázba. Az ütést kapott srác, pedig fájdalmában, mint a vasember páncélt ölt és azzá a hapsivá válik, aki onnantól „szarik bele” és akitől a lányukat az apák úgy óvják. És ahogy a srác a hozzáállásával és viselkedésével elcsapja a sorra belebotló jókislányokat, ők is azokká a megtört, majd megkeményedett lánnyokká válnak, akiknek – esetenként -  szanaszét lett verve az értékrendjük. A folyamat pedig megállíthatatlan. Hogy melyik volt előbb, a tyúk, vagy a tojás – a kemény csávó, vagy a kemény csaj – talán sosem tudjuk meg. Nem is az az érdekes, hanem, hogy ki tudjuk-e szűrni az ilyen pasit és le tudjuk-e fektetni saját magunkért az értékrendet.

De ugorjunk csak vissza Példa Pálhoz. A beszélgetés már-már addig eszkalálódott, hogy az (úri)ember közölte: „Szimpatikus vagy, de mondtam, hogy maximum  második találkozás alkalmával szeretnélek ’minden oldalról’ megismerni. Tudod, All-inclusive. ;) „

Mondanám, hogy egyből hanyatt estem a döbbenettől, de nem Ő az első, aki ilyen gondolatokkal próbálkozik. Viszont meg kell állítanom egy pillanatra.

Ad 1: Ki mondta, hogy lesz 1., mitöbb 2. tali? Ad 2: Mi vagyok én, Hilton Hotel, hogy „all-inclusive” legyek? Ad 3: Hogy a bánatos kisnyúl farkába lehet ekkora egója, hogy azt hiszi ez (nálam) normális?

Na és akkor hogy is van ez pontosan? Mennyibe is kerül manapság egy lány és mit ér a pasinak a sex? Ha azonnal skatulyáznom kéne valahogy így tudnám elképzelni:

Kiszolgáltatott – „ribi” : 2 shot a Körúton

Könnyű lány: 1 üveg bor a rakparton

Polgári közép: 1 mozi + 1 közepes popcorn

High Class Bitch: 3 vacsi valami kellemes étteremben.

De mi a mondat? Ha hoz egy szál rózsát is extraként, akkor biztosra veszi, hogy én leszek az, aki le is térdelek? Ez egy elképesztően groteszk kép, és amire több férfi ismerősöm harsány nevetéssel, majd ráncolt homlokkal közölte, hogy: „Igen Dina, ilyen is van.”

A szomorú a storyban, hogy a tizenéves Öcsémet próbálom arra tanítani, hogyan kellene tisztelnie a mellette levő lányt. Merthogy mit is mondana a „szülő” az ivarérett gyereknek, mikor az közli, - 1,5 heti járás után – hogy „Dehát mindketten akarjuk”. Mit is? Az érzelem-mentes sexet? Mert ez az, amit a kemény csávó és Pál is meg fog kapni más lánytól. És itt szeretném megjegyezni, csakhogy senkit ne érjen meglepetés: az a pasi, aki azért lécel le, mert nem kapta meg tőled a sexet, több mint valószínű, hogy közvetlenül, miután megkapta is le fog. Ez az, ami egy igazi Nőnek nem elég. Az igazi Nőnek, akinek jólesik a kedvesség, a figyelem és az, ha tudja: valóban tisztelik. Mert mi vagyunk azok, akik helyrerakhatjuk a pasikat, de csak úgy, ha jókor, jó időben (néha komoly erőfeszítések árán) képesek vagyunk az orrukra koppintani és megmutatni, hogy nekünk ennél a skatulyázásnál bizony több kell. Mert nem minden pasi szemét és nem minden csaj tévedhetetlen. De meg tudjuk változtatni a másik világát a lehető legpozitívabb irányba. Mert hinni, bízni és szeretni kell.

Legyen ez az „új normális”.

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page