top of page
Search
  • Writer's pictureDiatalk

Édes, Drága Lelkeim!

Küldjetek el a picsába minden probléma nélkül.

De jelzem Nektek: nem Én vagyok az egyetlen!

Bizony, sok Nő van még a nagyvilágban, aki erőteljes önmegvalósító ötletekkel a fejében gombolja magán össze a Sufragette mintás pijamáját. Olyan Nők, akik sok pofont kaptak már az élettől, de közös bennük, hogy soha nem fordult meg a fejükben magukat sajnálva a földön maradni. Felállnak, leporolják magukat és mennek tovább előre. Igen. Ezeket a Nőket kerülitek ti (kis)fiúk. Túl nagy falat nektek érzelmileg. Ehhez a típushoz, bizony fel kell nőni. Ez az a típus, aki meg fogja neked mondani, ha őrült módon vezetsz, aki kinyitja a száját, ha valami nem tetszik neki és ez a típus, aki - ha Te vagy a megfelelő ember mellé – harcba megy veled. Ez az igazi nő, aki nem csak 1 dugásra kell. Ő valóban feleség-alapanyag. Alázatos, tisztelettudó és a végsőkig önérzetes.

És ti Fiúk, ezt a Csodalényt üvöltve külditek el a fenébe. Érzitek, hogy nincs rajta fogás. Nem használ a lelki terror, lepereg az ultimátum, mert ő érzelmileg a végsőkig független. Ez az a Nő, aki mellett az 5 éves terved, nem lehet egy 5 éves gyerek terve. Többet kell mutatnod magadból, a mélységedből, az ambíciódból. Itt már nem elég élvezned az Őáltala nyújtott lehetőségeket, mert csak ideig-óráig tart, míg megérzi, hogy a 100%-a mellé Te maximum 50%-t ha adsz. Ez a Hölgy nyitja majd fel a szemed, hiszen érezni fogod, hogy az eddigi léted, amit nyújtottál: kevés.

A Nő, aki a sikeres férfi mögött áll, hiszen zsigerből pozitív és mindig motivál. Aki segít a célt magasan a szemeid előtt tartani. Mert Ő boldog, ha te is az vagy. Ő az a mesebeli királylány, aki szintet lépve minden probléma nélkül koronázza magát Királynővé és veszi át az irányítást a (fele) teljes királyság felett. Ez a Nő a szó legjobb és legmélyebb értelmében Őrült. Megadja Neked a legvadabb vágyaid elemeit úgy, hogy mindeközben érezteti veled, hogy Ő volt az, akire mindig is vágytál. De éppen ezen őrültségből. és abból, hogy mindent olyan mélyen tud átérezni torolja meg szélsőségesen azt, ha (meg)bántod. Nincs visszaút. Tiszteli magát és elvárja mástól is ugyanezt a minimumot. A döntés a te kezedben van: Megembereled magad és felnősz hozzá, vagy csendben tűröd, hogy méltósággal és könnyed mozdulatokkal épít le téged.

Ez a Nő maga a CSODA. A kulcs a szívéhez, hogy értékeled minden percben, mielőtt Ő tanít meg értékelni, hogy mid volt.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page